Winback- Terapia Tecar – Recastiga mobilitatea fară durere

Elimina durerea-elibereaza miscarea-accelereaza cicatrizarea

VINDECARE ACCELERATA
Energia Winback provoacă un flux de ioni cu oscilații electrice deosebit de rapide în interiorul mediului celular. Aceste oscilații vor antrena o permeabilizare a membranei plasmatice, fiind favorizate astfel schimburile intra și extra celulare și prin urmare vindecarea mai rapidă a țesuturilor.

COMBATE DUREREA IMEDIAT & DURABIL

Energia Winback inhibă mesajul de durere pe o durată mai mare de 48 de ore. Acest fenomen se explică prin oscilațiile energiei, care vor perturba schimbul clasic (hiperpolarizare, depolarizare) al semnalului dureros. Influxul nervos este deci stopat și pacientul va simți imediat beneficiile terapeutice.

ACCELERAREA DRENAJULUI
Crescând intensitatea energiei Winback, rezistența naturală a țesuturilor biologice va transforma energia în căldură (diatermie), aceasta apelând la fluxurile circulatorii (vasculare și limfatice) pentru a regla termic zona vizată a corpului. Intensificarea locală a căldurii va forța vascularizarea zonelor puțin irigate (fibroze, cotracturi) și va elibera astfel mișcarea.

 

!Suntem primul cabinet de recuperare din tara in care terapia tecar se face cu doua aparate diferite, de la doi producatori diferiti: Chinesport si Winback!