Cu o aparatură de ultimă generație și terapii adaptate fiecărui pacient, o ședință de maxim o oră și jumătate cumulează efectul a 4 – 5 terapii clasice de minim 3 – 4 ore.

Recuperare medicala la DOMICILIU

Nu poti ajunge la cabinetul nostru pentru a beneficia de cele mai eficiente terapii de recuperare medicala prin fizioterapie & kinetoterapie? Nicio problema! Venim noi la tine cu aparatura adaptata in functie de afectiunile pe care le ai.

Fizioterapie in Bacau

Activitatile de fizioterapie in Bacau se pot efectua pentru a inlatura probleme ale articulatiilor / tesuturilor sau oaselor. Afla mai multe apasand butonul urmator.

VACUSPORT

Vacu Sport este un accelerator al recuperarii care intensifica efectul oricarei terapii clasice, indiferent de afectiunea pe care o ai. Asadar, Vacu Sport reduce greutatea corporala, circumferinta gambei, volumul limfedemului, reduce edemul, inflamatia, imbunatateste mobilitatea, reduce durerea, dimensiunea ranilor, restabileste microcirculatia si multe altele.

ELONGATIE SI DECOMPRESIE 3D

Masa de elongatie si decompresie 3D este folosita in: durere lombara sau cervicala, protruzie sau hernie de disc, compresie vertebrala, contractura musculaturii paravertebrale. In general pentru durerile de spate.

CRYO – Ultrasunet

Folosind CRYO – Ultrasunete, temperatura corporala scade si astfel hipoxia tesuturilor este redusa. Practic, asa dispare durerea si se reduce inflamatia in zona afectata.

SHOCKWAVE – Stortz

Terapia ShockWave transmite catre tesutul afectat o unda de soc cu ajutorul aplicatorului special. Aceasta unda poarta o cantitate mare de energie aplicata in tesuturile afectate ale sistemului musculo-scheletal.

TECARE

Combate durerile, contracturile, întinderile musculare și accelerează procesele de cicatrizare și regenerare. Se combină cu alte terapii, în funcție de afecțiunea suferită.

GPS (Global Postural System)

Evaluare posturală globala pentru a evalua deformările coloanei vertebrale (scolioze, cifoze, lordoze) – fără iradiere, fără efecte negative asupra organismului.

Kinetoterapie

Terapeuți specializați care lucrează 1 la 1 pentru a recupera eficient suferința dumneavoastră.

Laser

Antiinflamator, analgetic, trofic. Eficient in lombalgii ,fracturi, rupturi musculare, entorse. tendinite, spondilite, artroze, nevralgii, pareze, nevrite, etc.

Podoscopie

Deformările piciorului pot fi identificate și corectate- var, valg, picior plat, picior scobit.

Stimawell

Ameliorează durerile de spate, hidrateaza discurile intervertebrale, scade contracturile musculare,inlatura inflamatia, prin combinarea eficientă a trei terapii, într-un singur program.

TWIN

Are efect analgezi și decontracturant și este folosit în traumatisme și patologii inflamatorii ale tuturor articulațiilor. Se combină cu alte terapii, în funcție de afecțiunea suferită.

RPG – reeducare posturala globala

Metoda terapeutica de reeducare pentru corectia si tratarea patologiilor musculoscheletale.

Electrostimulare CHATTANOOGA

Dispozitiv pentru electroterapia in miscare. Efecte rapide in castigarea mobilitatii si a fortei musculare, in inlaturarea durerii. Un mod de lucru avansat in paralizii.

Drenaj limfatic

Reduce edemul la nivelul membrelor inlaturand senzatia de „picioare grele”, Imbunatateste circulatia, elimina toxinele, creste imunitatea, previne aparitia vergeturilor.

Talonete FORMTHOTICS

Moderne, discrete, confortabile, potrivite pentru copii și adulți deopotrivă. Corectează mersul și ameliorează durerile de spate. Exista modele pentru fiecare sport ( fotfbal, schi, ciclism, etc).

Programare ședință

Completează formularul de mai jos sau sună la telefon 0744 541 501