Dr. Marcel Platon

Despre MIOFIBROTOMIE

 

Pentru oricine dorește sa afle toate detaliile MIOFIBROTOMIEI..!… și post Miofibrotomie – (metoda Ulzibat), recomandăm achiziționarea prezentării, în urmă căreia veți primi și diploma de participare.

Cost prezentare: 150 lei

Miofibrotomia este o procedură chirurgicală minim invazivă care implică utilizarea unui dispozitiv special numit miocutator pentru a tăia țesutul cicatricial și fibrele musculare excesive din mușchii afectați. Această procedură este indicată în special în cazurile de spasticitate musculară sau tetrapareză spastică, unde mușchii sunt în mod constant tensionați și rigidizați.

Înainte de procedură, pacientul este supus unei evaluări complete pentru a determina gradul de spasticitate și a stabili zonele de intervenție. Procedura se efectuează sub anestezie generală sau locală și durează între 30 de minute și două ore.

Scopul Miofibrotomiei (Ulzibat) este de a ajuta la refacerea conexiunilor musculare afectate de pareză, prin stimularea procesului de regenerare și de refacere a țesuturilor. 

Miofibrotomia (Ulzibat) poate fi utilizată ca terapie principală sau adjuvantă, în funcție de gradul de afectare al pacientului și de alte afecțiuni medicale concomitente.

Procedura de recuperare după intervenția chirurgicală este  efectuată într-un cadru clinic sau medical, sub supravegherea unui terapeut specializat în această metodă.

Cost prezentare: 150 lei

Primiți acces la prezentare + diploma de participare