Physiokinesis propune un nou concept în recuperarea medicală

Recuperarea medicala pentru durere se refera la procesul de tratare a unei afectiuni sau leziuni prin terapii fizice si/sau medicale pentru a reduce sau elimina durerea si a imbunatati functionalitatea.

Durerea este o senzatie neplacuta perceputa la nivelul unei zone din corp. Poate fi cauzata de o varietate de probleme, cum ar fi leziuni, afectiuni medicale sau chiar stres emotional. Tratarea durerii poate varia, in functie de cauza subiacenta, si poate include terapii fizice, medicamente, interventii chirurgicale sau tehnici de gestionare a durerii. Este important sa se discute cu un profesionist medical pentru a determina cauza durerii si pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.

Ce te doare?

doare capul

Mă doare capul

Mă doare cotul

doare spatele

Mă doare spatele

Mă doare mâna

Mă doare șoldul

Mă doare genunchiul

Mă doare umărul

doare glezna

Mă doare glezna

Programare ședință

Completează formularul de mai jos sau sună la telefon 0744 541 501

Tratarea durerii este importanta deoarece poate ajuta la:
Reducerea sau eliminarea durerii: Tratarea poate ajuta la reducerea sau eliminarea simptomelor durerii, oferind un nivel mai bun de confort si calitate a vietii.
Prevenirea complicatiilor: Durerea necontrolata poate duce la complicatii suplimentare, cum ar fi pierderea mobilitatii sau a fortei musculare.
Imbunatatirea functionalitatii: Tratarea durerii poate ajuta la imbunatatirea capacitatii de a efectua activitati zilnice si poate fi esentiala pentru recuperarea completa dupa o leziune sau interventie chirurgicala.
Prevenirea aparitiei durerii cronice: Daca nu este tratata, durerea poate deveni cronica, ceea ce poate face mai dificila gestionarea acesteia in viitor.
Este important sa se discute cu un profesionist medical pentru a determina cauza durerii si pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.