logo-1

In cadrul Swimathon Bacau 2016, PhysioKinesis va propune colaborarea pentru sustinerea unei cauze sociale, prin care 10 nevazatori obtin o meserie si sunt integrati in comunitate, devenind parte din piata muncii.

Traind intr-o societate care uneori este oarba la nevoile pe care aceste persoane le traverseaza, PhysioKineses lupta sa le redea sentimentul de normalitate si sa le ofere demnitatea de a fi reconsiderati si integrati in comunitate. Mai puțin de 10 la sută dintre persoanele nevăzătoare sau slab văzătoare sunt angajate în câmpul muncii, iar cand vine vorba de meseria de maseuri, nevazatorii sunt considerati a fi cei mai buni profesionisti. Ceea ce ii impiedica insa pe acestia sa imbratiseze o asemenea meserie este in primul rand numar redus de centre destinate pregatirii acestora, dar si costurile pe care le implica finalizarea lor. Astfel, PhysioKinesis va aduce pentru nevazatorii din Bacau un curs intensiv la ei „acasa” prin care 10 persoane nevazatoare vor beneficia gratuit, dupa finalizarea cursului, de atestatul de tehnician meseur, asadar vor primi o meserie care sa le lumineze viata!  Acestora li se vor oferi si posibilitati de angajare dupa obtinerea certificatului, vor fi indrumati si sustinuti pentru a-si putea gasi un loc in care prin ceea ce vor face sa daruiasca si ei lumina!

Suntem siguri ca lucrurile se misca cu adevarat daca faci valuri, asa ca va invitam sa ne fiti alaturi de aceasta cauza in cadrul Swimathon 2016!  Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, deghizată într-o competiție de înot. Având la bază un mecanism atractiv, creativ, dar mai ales eficient de a strânge bani, îți oferă ocazia perfectă de a te implica și a face parte din schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Va invitam sa deveniti DONATOR, SPONSOR sau INOTATOR si in acest fel veti fi parte a luminii care va cuprinde viata nevazatorilor!

http://fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon/proiect/lumineaza-viata-nevazatorilor/

Detalii la nr. de tel. 0749032939