In tratarea  durerilor, fizioterapia, este de mare utilitate. Restabileste unele functii deficitare si combate durerea. Obtinem efecte analgetice, decontracturante, trofice, resorbtive, miorelaxante, antiinflamatorii si  combatem edemele.

Prin fizioterapie, nu eliminam doar durerea, ci si cauza, motivul care a produs-o, fie ca este o inflamatie, tulburare circulatorie, edem sau compresie.
    
     Fizioterapia este folosita in recuperarea tuturor grupelor de varsta, chiar si a copiilor. Recomandam si folosim fizioterapia asociata cu masajul si kinetoterapia in afectiuni reumatismale, artroze, spondiloze, afectiuni ale aparatului locomotor- fracturi, entorse, luxatii- in urma unor suprasolicitari fizice,  in deformari ale coloanei vertebrale, afectiuni cardiovasculare, afectiuni neurologice, etc.  

Fizioterapia de ultima generatie combina diferite forme de curenti cu  forme de caldura si masaj. Multe dintre ele pot fi utilizate concomitent cu kinetoterapia sau masajul. Astfel, rezultatele sunt uimitoare. Efectele sunt mult mai rapide si de lunga durata.

La Physiokinesis folosim aparatura de ultima generatie pentru a combina terapii diverse din spectrul fizioterapiei, reusind astfel sa va redam starea de bine intr-un timp cat mai scurt.

Programarile se fac la 0744 541 501.