Așteptăm cu nerăbdare perioada sărbătorilor pentru a petrece timp cu cei dragi, pentru a sărbători, pentru a ne bucura de Crăciun și trecerea în Noul An.

Dar pe lângă prilej de petrecere, aceasta este și o perioadă pentru refacere și reuperare. Timpul pe care ni-l acordăm nouă este timp investit în sănătate, în puterea de muncă pentru noul an.

Dincolo de odihnă, care ar trebui să existe din plin, un program de recuperare medicală ne pune “pe picioare” și dă organismului un “reset”. 

Durerile de spate pe care le considerăm comune, cele de picioare, pe care le ignorăm, cervicala dureroasă pe care uităm să o tratăm, toate acestea sunt semnale pe care corpul ni le dă. Dacă le ignorăm, acestea nu dispar, ci din contra, se intensifică până la momentul clacării.

Profitați de perioada aceasta pentru :

  • recuperare a spatelui și eliminarea contracturilor
  • Drenaj limfatic pentru “picioare ușoare”
  • Eliminarea durerilor din zona cervicală
  • Revenirea la o stare de bine

La Physiokinesis am pregătit pachete de terapii combinate (kinetoterapie, fizioterapie, masaj, fitness medical) gândite în mode cât mai eficient, cu rezultate rapide și vizibile, tocmai pentru ca în doar câteva zile să fiți în formă maximă.

Iar în rest- odihniți-vă, folosiți mai puțin gadgeturile și socializați mai mult, faceți mișcare moderat și bucurați-vă!

Sărbători frumoase alături de cei dragi!

Cătălina Marchiș & Echipa Physiokinesis