După principiul care ne caracterizează, NOU și ALTFEL, din Septembrie 2022 s-a alăturat echipei noastre Physiokinesis Bacău – dl. Dr. Marcel Platon.
Un om minunat, un specialist cu o vedere de ansamblu, specializat pe ortopedie-traumatologie de la cele mai fragede, până la cele mai înaintate vârste.

Cu o abordare noua, învățată și practicată în Republica Moldova, încântat de abordarea noastră pe partea de recuperare medicală, a decis că alături de noi, vă putem reda starea de bine cât mai repede, într-un mod aparte.

Să pășească drept in viață fiecare copil. Este ceea ce ne dorim cu toții.
Și pentru că ne propunem să îi susținem pe cei mici în drumul lor către sănătate, vă invităm să participați la prezentarea Miofibrotomia – Metoda Ulzibat, susținută de Dr. Platon Marcel (Chișinău) și kinetoterapeut Marchiș Cătălina (Bacău).
𝗗𝗿. 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗼n, din Republica Moldova, specializat pe MIOFIBROTOMIE -intervenție recomandată în IMC- infirmitate motorie cerebrală (Parapareză, tetrapareză, spasticitate musculară), de la cele mai fragede, până la cele mai înaintate vârste.
🩺𝗗𝗿. 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗼𝗻 vine cu o metodă unică: MIOFIBROTOMIA -una sau mai multe intervenții chirurgicale (15-20 minute), prin care spasticitatea este redusă semnificativ. După intervenția chirurgicală, în recuperarea motrică înregistrăm progrese mult mai mari și mai rapide.
Astfel, indiferent de vârstă, dacă aveți vreun semn de întrebare legat de sistemul neuro-musculo-scheletal, la prezentare veți putea găsi răspunsuri și soluții.
Mai multe detalii la: 0744 541 501
Vă mulțumim pentru interes! Impreună susținem copiii să pășească drept în viață!

DR. MARCEL PLATON – ORTOPED / TRAUMATOLOG / CHIRURG

În abordarea dumnealui, ideal este să fie diagnosticate cât mai precoce orice dezechilibre musculo-scheletale.
Îi consultă de mici, de la câteva săptămâni, îi urmărește, îi îndrumă ca și copii, adolescenți, apoi ca adulți și bătrâni.

Un bebeluș echilibrat musculo-scheletal va deveni un copil sănătos.

Altfel, va dezvolta în copilărie și mai ales în adolescență dezechilibre posturale, mai mici sau mai mari (scolioze, cifoze, deformări la nivelul membrelor inferioare,etc).
Apoi, ca și adult, va avea dureri. Patologia va fi mult mai complexa. Cu DURERE și mobilitate REDUSĂ, Protruzii, hernii de disc, artroze, etc.

Mai există bebeluși care vin pe lume cu Infirmitate Motorie Cerebrala (IMC): parapareza sau tetrapareza. Spasticitate crescută pe anumiți mușchi. Unii nu reușesc sa stea in șezut, apoi sa meargă. Alții nu reușesc sa mestece sau sa clipească.

Astfel, indiferent de vârstă, dacă aveți vreun semn de întrebare legat de sistemul neuro-musculo-scheletal, nu ezitați în a vă face o programare.

…………………………………………………………………………