MEDIC ORTOPED / TRAUMATOLOG

din Republica Moldova

După principiul care ne caracterizează, NOU și ALTFEL, din Septembrie 2022 se alătură echipei noastre Physiokinesis Bacău – dl. Dr. Marcel Platon.
Un om minunat, un specialist cu o vedere de ansamblu, specializat pe ortopedie-traumatologie de la cele mai fragede, până la cele mai înaintate vârste.

Cu o abordare noua, învățată și practicată în Republica Moldova, încântat de abordarea noastră pe partea de recuperare medicală, a decis că alături de noi, vă putem reda starea de bine cât mai repede, într-un mod aparte.

Doctor PLATON PENTRU COPII

– Evaluare psihomotrică 0-36luni
– IMC- infirmitate motorie cerebrală
(Parapareză, tetrapareză, spasticitate musculară)
– Consultații în deformări ale coloanei vertebrale
– Consultații în deformări la nivelul membrelor inferioare

DOCTOR PLATON PENTRU ADULȚI

Ortopedie-Traumatologie
– Consultații în dureri de spate (discopatii, protruzii sau hernii de disc, spondiloze cervicale sau lombare)
– Consultații în dureri articulare (redoare, artroză, artrită, etc)
-Consultații în dureri musculare
– Consultații în osteoporoză
– Consultații în traumatisme de diverse origini

DR. MARCEL PLATON – ORTOPED / TRAUMATOLOG

În abordarea dumnealui, ideal este să fie diagnosticate cât mai precoce orice dezechilibre musculo-scheletale.
Îi consultă de mici, de la câteva săptămâni, îi urmărește, îi îndrumă ca și copii, adolescenți, apoi ca adulți și bătrâni.

Un bebeluș echilibrat musculo-scheletal va deveni un copil sănătos.

Altfel, va dezvolta în copilărie și mai ales în adolescență dezechilibre posturale, mai mici sau mai mari (scolioze, cifoze, deformări la nivelul membrelor inferioare,etc).
Apoi, ca și adult, va avea dureri. Patologia va fi mult mai complexa. Cu DURERE și mobilitate REDUSĂ, Protruzii, hernii de disc, artroze, etc.

Mai există bebeluși care vin pe lume cu Infirmitate Motorie Cerebrala (IMC): parapareza sau tetrapareza. Spasticitate crescută pe anumiți mușchi. Unii nu reușesc sa stea in șezut, apoi sa meargă. Alții nu reușesc sa mestece sau sa clipească.

Aici intervine dl. dr. Marcel Platon prin prea puțin cunoscuta metoda MIOFIBROTOMIA-una sau mai multe intervenții chirurgicale, prin care spasticitatea este redusă semnificativ. După intervenția chirurgicală, în recuperarea motrică înregistrăm progrese mult mai mari și mai rapide.

Astfel, indiferent de vârstă, dacă aveți vreun semn de întrebare legat de sistemul neuro-musculo-scheletal, nu ezitați în a vă face o programare.