Recuperare medicala la domiciliu

Pentru a face recuperarea mult mai comoda, am lansat serviciul de recuperare medicala la domiciliu, in Bacau.

Daca ai anumite afectiuni care pot fi tratate prin recuperare medicala de specialitate (fizioterapie & kinetoterapie), dar conditiile nu sunt prielnice pentru a te deplasa la cabinetul nostru, atunci venim noi la tine prin serviciul de recuperare medicala la domiciliu.

Nu spunem ca venim cu aceeasi eficienta pe care o intalnim in cabinetul nostru de pe Strada Ionita Sandu Sturza nr. 52, Bacau, dar ne vom pregati in functie de afectiunea ce urmeaza a fi recuperata.

Asadar, prin intermediul recuperarii medicale la domiciliu, vom stabili inca de la inceput simptomele & afectiunile tale, iar apoi ne facem planul si pregatim aparatura in functie de ce consideram ca vom avea nevoie pentru a-ti oferi o recuperare cat mai eficienta.

Daca esti interesat, lasa un mesaj mai jos sau suna-ne direct.

  Recuperare medicala la domiciliu pentru diferite zone ale corpului

  Recuperare medicala la domiciliu te scuteste de timp pierdut pe drumuri

   Stim ca timpul a devenit o problema, iar pandemia din ultima perioada ne-a schimbat modul in care percepem lucrurile. Asadar si noi ne-am adaptat conditiilor actuale.
   Pentru a nu mai pierde timp pe drumuri in oras, sau daca nu reusesti sa te deplasezi la cabinetul nostru, nu trebuie decat sa ne dai un telefon si venim spre tine.

  Cat te costa recuperarea la domiciliu?

   Mai putin decat recuperarea facuta in cabinetul nostru, deoarece nu putem folosi aceleasi terapii performante, iar costul se stabileste in urma unui apel telefonic prin care stabilim care sunt afectiunile tale si ce terapii vom adopta.

   Programare ședință

   Completează formularul de mai jos sau sună la telefon 0744 541 501